Друк

Вітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з Днем Конституції України

.

Шановні жителі Новоград-Волинського району!
 
Прийміть щирі вітання з 26-ю річницею Конституції України.
 
Прийняття Основного Закону держави увібрало в себе віковий законотворчий досвід українців і волю нашого народу самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал Нації.
Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. Конституцією України стверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це.
 
У цей непростий для нашої держави час російсько-української війни, ми як ніколи повинні зрозуміти значимість Основного Закону держави та осмислити відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Це забезпечить кожному з нас свободу і можливість самореалізації.
 
Від усього серця бажаю вам мирного неба над головою, міцного здоров’я, добробуту і затишку у вашій оселі, впевненості, сили, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!
 
З повагою
начальник Новоград-Волинської
районної військової адміністрації                                            Іван ТУРОВСЬКИЙ