Друк

Вітаємо з днем народження Гайдаєнка Михайла Івановича - керівника апарату Новоград-Волинської районної державної адміністрації

.

Шановний Михайле Івановичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого 60-річного ювілею!

 

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Новоград-Волинського району, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров'я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.
Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи.

 

З повагою,

колектив Новоград-Волинської районної державної адміністрації