Друк

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко відвідав спортивні заклади області, які планується реконструювати у 2022 році

.

14 вересня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув спортивні заклади Житомира та Бердичева, які будуть реконструйовані у 2022 році в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

У закладах, що будуть незабаром включені до президентської програми, планується провести капітальний ремонт залів, модернізувати спортивні бази, реконструювати приміщення, що дозволить збільшити кількість місць для занять спортом та створити можливості для проведення змагань вищого рівня.

«Держава чітко визначила критерії, яким мають відповідати ДЮСШ, що можуть бути включені до президентської програми. Такий підхід є гарним свідченням того, що Президент та Уряд продовжують системно розвивати спортивну інфраструктуру та створювати умови для розвитку аматорського та професійного спорту», – зазначив Віталій Бунечко.

Також голова облдержадміністрації додав, що кожен зі спортивних закладів Житомирської області, які було оглянуто, демонструють відповідні результати роботи – їх вихованці стають переможцями змагань різних рівнів та можуть стати у майбутньому зірками українського спорту.

«Житомирщина та Україна мають багато талановитих спортсменів та тренерів. Найголовніше, що необхідно для розкриття їхнього потенціалу,  – створення відповідних умов, а також наявність сучасної спортивної інфраструктури, яка дозволить ще активніше залучати до здорового способу життя молодь», – підкреслив Віталій Бунечко.

Загалом у 2022 році в Україні в рамках програми Президента України «Велике будівництво» будуть реконструйовані 18 спортивних інтернатів та 100 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

 

Нагадаємо, що триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у місті Бердичів в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

 

Також у рамках соціального проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України» на Житомирщині відкриваються оздоровчі майданчики.

joomlamodniyportal.ru