Друк

Студент року - 2016

.

Студенти - це найбільш емоційна, найбільш активна частина молоді, адже саме в студентські роки розкриваються всі таланти та можливості людей.

28 березня в районному Будинку культури (с. Ярунь) студенти технікуму землевпорядкування Житомирського національного агроекологічного університету боролися за першість в конкурсі «Студент року – 2016».

 

За почесне звання змагалося десять учасників:
1. Гудзь Ірина 21-Б
2. Рейстровий Богдан 11-К
3. Ганношина Юлія 31-Б
4. Гончарук Юрій 31-З
5. Сарницький Володимир 31-Б
6. Данчук Денис 11-З
7. Гальчук Діана 11-Б
8. Кібіткіна Богдана 21-Е
9. Косянчук Олександр 21-З
10. Бондаренко Олеся 31-К.

Продемонструвати свої вміння та здібності конкурсанти мали змогу в чотирьох турах:

І - «Візитка»: кожен з учасників в оригінальній формі розповідав про себе. Вже після першого туру кожен зрозумів, фантазії студентів немає меж, свої мрії, плани на майбутнє, факти з життя конкурсанти розповідали в різних формах – вірші, жартівливі сценки, презентації. Аби характеристика учасників виглядала найкращою, на поміч прийшли друзі, що активно підтримували та допомагали в усіх турах конкурсу.

ІІ - «Презентація майбутньої професії», - представляли свою професію конкурсанти досить креативно. В чомусь дуже сміливі та оригінальні номери не залишали байдужими, студенти дивували як могли: деякі на захист своєї професії зняли навіть цілий фільм, чим черговий раз довели наскільки серйозно ставляться до звання «Студент року».

ІІІ - «Інтелектуальний тур» учасники змагалися в цьому турі дещо раніше, і кожен зміг проявити свої інтелектуальні здібності.

IV - Завершальним був творчий тур «Світ моїх захоплень», де кожен учасник продемонстрував свої здібності. Хлопці дивували креативними танцями та пародіями, не обійшлося і без «підкупу» журі, студент 21-З групи Юрій Гончарук пригостив журі власними виробами, варениками та хлібом. Дівчата продемонстрували свої співочі та танцювальні вміння.

Журі, до складу якого увійшли Наталія Даниленко, Ольга Денисенко, Любов Бовсунівська та Світлана Данилюк оцінили всіх учасників та підвели результати конкурсу.

Заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко побажала всім конкурсантам світлого майбутнього: «Це мій рідний технікум, я сама навчалася у ньому і зараз мені дуже приємно стояти на цій сцені і вручати вам ці дипломи. Ми вирішили відзначити кожного в різних номінаціях, адже ви всі переможці, ви – найкращі, це було видно з вашої підготовки. Я вже не раз відвідую цей конкурс і бачу, що таланти з кожним роком все більше і більше ростуть. Студенти - це наше майбутнє, і дивлячись на вас я певна, у нас хороше майбутнє.

Бажаю вам з року в рік рости та розвиватися, працюйте над собою, досягайте бажаних вершин. Хочеться також відмітити, що цього року, як ніколи відчувається колосальна підтримка батьків та друзів, це дуже приємно це ознака єдності, пам'ятайте: тільки разом ми створюємо єдину, сильну духом країну, націю.

Отже, завдяки хорошій підтримці, сильній підготовці та вірним друзям перемогу та звання «Студент року -2016» здобув студент 21-З Олександр Косянчук, вітаємо тебе та бажаємо творчих успіхів та щасливого майбутнього!».

Дійсно, на протязі всього конкурсу Олександр доводив, що він гідний цього звання. Його доречні та яскраві номери захоплювали подих: українські народні танці та пісні, жартівливі сценки та фільм на захист своєї професії, все свідчило про його серйозний підхід та хорошу підготовку до конкурсу. Тому ще раз щиро вітаємо переможця!

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6301-student-roku-2016#sigProGalleria3e88984346
joomlamodniyportal.ru