Друк

Наш районний Будинок культури – кращий в області!

.

15 березня, в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича відбулася колегія управління культури облдержадміністрації.

На колегії були присутні керівники структурних підрозділів галузі культури райдержадміністрацій, міськвиконкомів; директори підвідомчих установ; переможці обласного конкурсу управління культури «Золоті джерела» за підсумками роботи за 2015 рік.

Начальник управління культури ОДА Юрій Градовський поділився результатами роботи закладів культури області з присутніми.

Крім того, керівництвом управління культури облдержадміністрації було підведено підсумки щорічного конкурсу управління культури ОДА та вручено відзнаки «Золоті джерела» 44 працівникам культури області.

Серед переможців і Новоград-Волинський район: в номінації «Кращий районний, міський Будинок культури області» за підсумками роботи у 2015 році, перемогу здобув Новоград-Волинський районний Будинок культури (с. Ярунь).

Ця перемога є одним із численних доказів того, що культура в районі не просто є, а розвивається, досягаючи нових і нових висот.

Довідково:

Районний будинок культури, що розміщений у с. Ярунь, збудований у 1936 році, загальна площа 3829 кв.м. В будинку культури розміщено дві сільські бібліотеки - дитяча та для дорослих. При будинку культури працює 12 гуртків художньої самодіяльності, серед них два колективи мають звання «народний аматорський», дитячий фольклорний гурт – звання «зразковий».

З 1978 року двічі проводився косметичний ремонт будинку культури: зроблено ремонт фасаду, замінено підлогу у фойє. У 2008 році проведено капітальний ремонт опалення приміщення, встановлено 3 електричні котли опалення, проведено окрему лінію. Приміщення будинку культури потребувало капітального ремонту.

 

У 2010 році проведений капітальний ремонт. Відремонтовано танцювальний зал, сцену, аварійну стіну у глядацькому залі, зроблено капітальний ремонт веранди, з більярдної кімнати зроблено вхід на 2-й поверх, замінено вікна, зроблено ремонт обрядової кімнати та кабінету директора, пофарбовано фасад приміщення, зроблено освітлення біля будинку культури.

В 2015 році в РБК працювало двоє заслужених працівників культури України: Юлія Сидорчук та Юрій Лагасюк

 

Нагадаємо, що 4 березня на базі районного Будинку культури відбувся районний захід - "Жінка року 2015"

 

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6255-nash-rajonnij-budinok-kulturi-krashchij-v-oblasti#sigProGalleriad546eb99db
joomlamodniyportal.ru