Друк

12 березня з робочим візитом завітав начальник Головного управління державної казначейської служби України Житомирської області Петро Чорний

.

На нараді обговорили результати роботи, перспективні плани на майбутнє, децентралізацію влади та повноваження органів Казначейства у зв'язку з запровадженням системи дистанційного обслуговування клієнтів «Клієнт Казначейства – Казначейство».

Участь у нараді взяли: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, міський голова Віктор Весельський та начальник Новоград-Волинського управління

Державної казначейської служби України у Житомирській області Вікторія Бірюченко, розпорядники коштів організацій, установ міста та району, голови ОСББ міста, сільські та селищний голови.

Володимир Михнюк подякував за візит:
- Я дуже вдячний казначейству за досить скрупульозну та методологічну допомогу. Наш район займає третє місце в області по виконанню бюджету, за що я дякую всім присутнім, адже це наша спільна справа. Сподіваюся, в подальшому наша співпраця буде тільки покращуватися. Зараз же ми маємо ряд проблем, які намагаємось вирішити, в тому числі і питання ремонту доріг, на вирішення якого плануємо виділити кошти. Я розраховую на вашу підтримку та допомогу!

 

Начальник Головного управління казначейської служби України у Житомирській області Петро Чорний подякував розпорядникам коштів за співпрацю та порозуміння і наголосив на важливості започаткування казначейського обслуговування в онлайн-режимі.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru