Друк

Розпочався конкурс "Кращий державний службовець"

.

Про проведення в районній державній адміністрації І туру конкурсу „Кращий державний службовець" у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець".

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в березні-квітні 2016 року в районній державній адміністрації буде проведено перший тур конкурсу „Кращий державний службовець" у рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець".

Утворено організаційний комітет з проведення І туру конкурсу та затверджено його склад. Очолив організаційний комітет – Михнюк Володимир Володимирович – голова районної державної адміністрації.

Конкурс проводиться серед державних службовців районної державної адміністрації в номінаціях:
„Кращий керівник" (у конкурсі беруть участь керівники структурних підрозділів: управлінь, відділів, секторів)
„Кращий спеціаліст" (у конкурсі беруть участь спеціалісти, спеціалісти І та ІІ категорій, провідні та головні спеціалісти усіх структурних підрозділів)

У конкурсі можуть брати участь державні службовці, які займають посади ІІІ –VІІ категорій і мають стаж державної служби:
- для номінації „Кращий керівник" – загальний стаж державної служби не менше як п'ять років, з них на керівних посадах не менш як два роки;
- для номінації „Кращий спеціаліст" – загальний стаж державної служби не менше як два роки.

Для участі у першому турі Конкурсу державні службовці подають до оргкомітету до
18 березня 2016 року :
1. Заяву про участь в конкурсі;
2. Копію особової справи державного службовця за формою П-2ДС;
3. Подання керівника структурного підрозділу
4. За бажанням претендента інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента, тощо)

Довідкову інформацію щодо порядку подання документів та порядку проведення І туру конкурсу можна отримати у кадровій службі державної адміністрації.
Контактна особа: Яценюк Ольга Григорівна (кабінет №68, тел. 5-33-58, e-mal: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).