Друк

До Ксенії Максимівни завітав поважний ювілей

.

95-річчя − таку поважну дату 24 січня 2016 року зустріла жителька села Повчине Дроздюк Ксенія Максимівна.

До затишної оселі, де зараз проживає ювілярка, з подарунками і словами привітань та найщиріших побажань завітали заступник райдержадміністрації Даниленко Наталія Володимирівна, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Людмила Аркадіївна та директор територіального центру соціального обслуговування Івасів Ніна Францівна. Поважну жительку села також прийшов привітати сільський голова Печорін Ігор Анатолійович.

Іменинниця розповіла гостям про нелегку долю, яка випала на її плечі. Пережила Ксенія Максимівна голод, колективізацію, Другу світову війну, післявоєнне лихоліття.

До війни працювала секретарем сільської ради, а після війни – у місцевому сільгосппідприємстві.

З чоловіком, який пройшов усю війну та пораненим повернувся додому, народила та виховала Ксенія Максимівна чотирьох діток. Діти щедро обдарували її 9 внуками, а ті, в свою чергу, 11 правнуками та 1 праправнуком, які огорнули її своєю ніжністю, турботою і любов'ю. Проживає зараз жінка з дочкою Оленою Петрівною - доглянута, щаслива, забезпечена всім необхідним.

Всі подякували іменинниці за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість, побажали при доброму здоров'ї зустріти 100-літній ювілей.

За інформацією терцентру

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/5989-do-kseniji-maksimivni-zavitav-povazhnij-yuvilej#sigProGalleria9135ddf962
joomlamodniyportal.ru