Друк

Першою в районі народилась дівчинка

.

Вже стало традицією для районної влади вітати матерів, які першими народили діточок у новому році. У новому 2016 році найціннішим подарунком для 24-річної Людмили Кульчицької із с. Великий Молодьків стало народження донечки Каріни.

Вага новонародженої – 3000 г, зріст – 51 см.

Привітати молоду маму до пологового відділення завітали голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, завідувач сектору охорони здоров'я райдержадміністрації Тетяна Гусєва, завідувач сектору сім'ї, молоді і спорту Віктор Дейнека, головний лікар міськрайТМО Василь Борис, головний лікар з охорони здоров'я матері та дитини Василь Холевчук. Керівництво району вручили мамі мультиварку, іграшки, солодкі подарунки.

Усього у 2015 році у Новоград-Волинському районі народилося 471 немовля. Це, як не прикро, на 98 дітей менше, аніж у 2014 році.

Кажуть, якщо у новому році першою народжується дівчинка, то буде мир. Будемо надіятись і просити Бога, щоб це дійсно було так.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/5934-pershoyu-v-rajoni-narodilas-divchinka#sigProGalleria0dbdaadc14
joomlamodniyportal.ru