Друк

комісія з прав дитини при райдержадміністрації

.

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський провів комісію з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації.


У ході засідання члени комісії розглянули ряд питань, зокрема:

 


- про доцільність виведення особи з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування з прийомної сім’ї та про припинення функціонування прийомної сім'ї (смт Ємільчине Новоград-Волинського району Житомирської області);

- про перегляд та затвердження звітів про стан утримання, виховання та розвитку дітей в прийомних сім'ях району (смт Мар’янівка, с. Ярунь та с. Гульськ Новоград-Волинського району Житомирської області).

За результатами розгляду кожне з питань детально обговорили та прийняли виважені рішення.

 

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський провів комісію з питань захисту прав дитини при райдержадміністрації. У ході засідання члени комісії розглянули ряд питань, зокрема:- про доцільність виведення особи з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування з прийомної сім’ї та про припинення функціонування прийомної сім'ї (смт Ємільчине Новоград-Волинського району Житомирської області);
-  про перегляд та затвердження звітів про стан утримання, виховання та розвитку дітей в прийомних сім'ях району (смт Мар’янівка, с. Ярунь та с. Гульськ Новоград-Волинського району Житомирської області).
За результатами розгляду кожне з питань детально обговорили та прийняли виважені рішення.