Друк

Аграріїв району привітали з професійним святом

.

Цей рік як ніколи випробовував на міцність наших аграріїв, однак вони, незважаючи ні на що, продовжують свою роботу.

 Наш район надзвичайно багатий сільськогосподарськими підприємствами. У нас вирощують і унікальний льон-довгунець, і зернові культури. У нас виготовляють якісну органічну продукцію та експортують лохину з однієї із найбільших плантацій в Європі. Саме тому, напередодні свята Дня працівників сільського господарства, довелось вручати не тільки грамоти від Новоград-Волинської районної військової адміністрації, й вітальні листи від Міністерства аграрної політики та продовольства України, подяки від Житомирської обласної адміністрації та Житомирської обласної ради, а також від Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики. Серед нагороджених:

приватне підприємство «Галекс-Агро» ;

ТОВ «БЕТЕК»;

селянсько-фермерське господарство «Сахнюкове»;

ТОВ «Агросоюз»;

приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «Великояблунецьке»;

приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «Зірка»;

фермерське господарство «Галина-С»;

ТОВ «Біріт ім. Шевченка»;

фермерське господарство «Галина-2»;

СТОВ «Птахівник»;

СТОВ «МиРославель-Агро»;

ПСП «Граніт»;

ПОСП «Колос»;

ПСП «Церем»;

та багато інших.

Вручали відзнаки: начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, перший заступник начальника РВА Юрій Оханський та начальник управління соціально-економічного розвитку територій Андрій Савчук.

Іван Йосипович подякував за значний внесок у розвиток району, за невтомну працю та беззаперечну любов до землі, за постійну всебічну допомогу. Побажав розвитку, гарних прибутків та врожаю.

 «Нехай реалізуються ваші бажання, щедрими будуть ниви й мирними дні. Хай ваші родини живуть у затишку, щасті, добробуті та при доброму здоров’ї»,– додав начальник РВА.