Друк

#DigitalRegionsWeek: сьогодні у Житомирі проходитиме регіональний форум «Житомирщина цифрова»

.

Форум організовано Житомирською обласною військовою адміністрацією та Державним університетом «Житомирська політехніка» в рамках DigitalRegionsWeek за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України при підтримці Програми розвитку ООН і Швеції.

 

 

Де? Державний університет «Житомирська політехніка» (м. Житомир, вул. Чуднівська, 103).

 

Коли? Реєстрація починається о 09:30 (вхід за запрошеннями при наявності документів, що посвідчують особу).

 

Мета форуму: популяризація та обговорення процесів цифровізації в регіоні, об’єднання зусиль органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, міжнародних донорів та бізнесу задля досягнення цілей та показників цифровізації Житомирщини.

 

Учасники форуму у Житомирі: представники Міністерства цифрової трансформації України, обласної та районних військових адміністрацій, територіальних громад, вищих навчальних закладів області, міжнародних донорів та проєктів, ІТ-бізнесу.

 

Під час Форуму буде презентовано Платформу Дія.Цифрова громада та Індекс цифрової трансформації громад України, досягнення у сфері цифрового розвитку «Житомирщина цифрова: стан та перспективи».

 

Панельні дискусії форуму: «Розвиток інтернет-мережі в регіоні», «Цифровізація в громадах. Розумні міста», «Міжнародна співпраця заради цифрового розвитку» та «Розвиток ІТ-індустрії і Hi-tech в регіоні».

 

Відкриття форуму дивіться на Фейсбук-сторінці Житомирської ОВА.

 

#ЦифровізуймосяРазом