Друк

В онлайн-режимі відбулося засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Житомирської області

.

Сьогодні, 17 червня, відбулося в онлайн-режимі засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Житомирської області під керівництвом заступника голови Житомирської ОДА Віктора Градівського за участю голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслава Авраменка, заступника начальника управління - начальника відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку територій Новоград-Волинської райдержадміністрації Андрія Савчука, голів та заступників районних державних адміністрацій Житомирської області.
Робота з виявлення та ліквідації незаконних АЗС на території області проводиться систематично усіма профільними службами та відомствами. Відтак, представниками ГУ ДСНС та Держпраці у Житомирській області закінчено перевірки автозаправних станцій, які мають ліцензії.
Зокрема, станом на 17 червня в Житомирській області, за інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, здійснено перевірку 427 об’єктів, з них припинило свою діяльність – 75 АЗС.
В ході наради головами районних державних адміністрацій було прозвітовано про проведені заходи щодо перевірок по боротьбі з нелегальними автозаправними станціями.
Підбивши підсумки наради, Віктор Градівський наголосив на продовженні позапланових перевірок АЗС та дав відповідні доручення.