Друк

Привітання голови райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем пам’яті та примирення та з Днем Перемоги

.

Дорогі ветерани і жителі району!

В історії нашої держави, в історії нашого народу є дати, яких ніколи не забути. Серед таких 8 травня – День пам’яті та примирення та 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ці свята шановані для кожної родини. Бо немає жодної з них, яка б не відправила на війну когось із своїх рідних. І хоч минають роки, проходять десятиліття, та велич подвигу не меркне, а імена солдатів-фронтовиків передаються з покоління в покоління.

 

Напередодні світлих і урочистих для нас днів прийміть щирі вітання із Днем пам’яті та примирення і 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

З великим почуттям шани та вдячності звертаюся до усіх визволителів, високоповажних ветеранів Другої світової війни. Ми завжди пам’ятаємо, що 9 травня – це особливе для нашого народу свято Перемоги. Ваш величний подвиг – це приклад самопожертви та відваги, це суміш печалі й радості для нас усіх, пов’язаної зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя. Зважаючи на сьогоднішні події не можу й оминути увагою усіх тих воїнів, які віддано захищають кордони України на сході. Нехай скоріше настане мир у нашій державі, повертайтесь живими та з перемогою!

Бажаю вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, довгих років життя, родинного затишку і тепла. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідної землі.

Голова Новоград-Волинської

районної державної адміністрації                                     В’ячеслав АВРАМЕНКО