Друк

Нарада з екологами

.

Спільне засідання з Державною екологічною інспекцією Поліського округу з приводу роз’яснення алгоритму роботи в застосунку «ЕкоЗагроза» за участю голів громад району.

 Провів засідання начальник Звягельської районної військової адміністрації Іван Туровський.

Основна мета роботи  застосунку "ЕкоЗагроза" - стимулювання громадської активності.

Це унікальна можливість долучитись до боротьби з окупантами та стати на захист нашого довкілля. Доповідачі ознайомили присутніх з метою та принципом його роботи.

Він дозволяє в реальному часі отримувати достовірну інформацію про стан довкілля в кожному регіоні на різних девайсах. Також  забезпечує подання електронних звернень щодо виявлених фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу. Ще активно обговорювали Закон "Про управління відходами".

Окрім того, користуючись нагодою, на нараді виступив представник однієї з військових частин. Це новий підрозділ вони потребують підтримки, і саме з цим проханням звернувся до голів громад представник.

Також з інформацією щодо виконання мобілізаційних питань виступав в.о начальника РТЦК та СП.

Зі зверненням до голів громад району говорив також перший заступник начальника РВА Юрій Оханський. Його виступ стосувався прийому ВПО та співфінансування спецзакладів.

"Скоріше за все найближчим часом очікується велика кількість переселенців. Кожна громада має бути готова прийняти певну кількість ВПО. Це важливо – ми всі українці і маємо підтримувати одне одного", – говорив Юрій Оханський.

 

 
Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua:81/index.php/ua/30-novini/15542-narada-e-ekolohamy#sigProGalleria10179bc797
joomlamodniyportal.ru