Друк

Залишаймося гідними наших Героїв!

.

Сьогодні, 20 лютого, в День Героїв Небесної Сотні, ми схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам'яттю тих, хто віддав життя за свободу та гідність України.

 

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський, голова районної ради Артур Загривий, міський голова Микола Боровець та громадськість поклали квіти до пам'ятних знаків, щоб вшанувати пам'ять полеглих Героїв.

Їхні імена назавжди вписані в новітню історію України. Вони стали символом незборимої волі, відваги й самопожертви заради кращого майбутнього нашого народу.
"Для нас вони стали символом відваги, подвигу й неабиякої сміливості. Ті нерівні сили, з якими довелось боротися, були нічим порівняно з ідеєю: жити у вільній європейській країні.
Події 2013-2014 років стали фундаментом і початком нової історії. Вони змусили кожного українця вийти зі своєї зони комфорту й боротися проти влади, яка заганяла нас під російське ярмо. Кожен день тієї страшної кривавої зими був складним, але попереду на нас чекали ще складніші 10 років. Ці роки стали символом боротьби та незламності, і ми обов'язково встоїмо. Бо за нами правда, воля та Перемога. Слава Україні. Героям Слава!", – говорив Іван Туровський.


Також під час заходу було відкрито 10 нещодавно встановлених світлин загиблих Героїв - жителів міста Звягель, які тепер, на жаль, поповнили Алею Слави. Вічна їм пам'ять!
Кожному з нас важливо пам'ятати, що День Героїв Небесної Сотні – це не лише день скорботи, але й день єднання, гідності та віри в краще майбутнє України. Пам'ятайте ціну нашої Незалежності!