Друк

Відбулась комісія з питань захисту прав дитини

.

Начальник районної військової адміністрації Іван Туровський провів засідання комісії, на якому розглянули декілька важливих питань, що стосуються добробуту дітей.

Перше питання стосувалося проблем у поведінці вихованця дитячого будинку сімейного типу. Комісія ретельно вивчила ситуацію, що склалася у сім'ї, заслухала думки працівників служби у справах дітей, фахівця із соціальної роботи, батьків та вихованця. За результатами обговорення було прийнято ряд рішень для результативного вирішення проблем виховання та надано конкретні пропозиції.
Далі розглядали питання, що стосувались перегляду та затвердження звітів про стан утримання, виховання та розвитку дітей у прийомних сім'ях. Комісія відзначила, що прийомні батьки створили для дітей сприятливі умови для проживання, розвитку та навчання. Діти оточені любов'ю та турботою, їхні права та інтереси повністю забезпечені. Звіти були затверджені з позитивною оцінкою роботи прийомних сімей.
Також на комісії затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування.
За результатами засідання були прийняті відповідні рішення, контроль за виконанням яких покладено на відповідальних осіб.