Друк

28 червня – День Конституції України

.

Сердечно вітаємо жителів Новоград-Волинщини із 20-ю річницею Конституції України.

Основний Закон нашої держави – це правовий фундамент, на якому будується весь суспільний устрій України, це важливий крок у розбудові суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави, запорука стабільності і національної злагоди, консолідації усіх суспільних сил. Конституція України є універсальним механізмом визначення і реалізації прав і свобод громадян, захисту їх життя, здоров'я, честі, гідності. Вона розвивається, вдосконалюється і змінюється разом і заради суспільства. Про це свідчить створення Конституційної Асамблеї.
Сьогодні, втілюючи в життя положення Основного Закону, ми згуртовуємося навколо ідеї економічного та духовного відродження України, подолання усіх кризових явищ. Наша правова свідомість, наші юридичні знання, наше вміння і бажання керуватися у повсякденному житті нормами чинної Конституції – ось той реальний шлях до процвітання і прогресу українського суспільства.
З нагоди Дня Конституції зичимо всім жителям району міцного здоров'я, щастя, миру і добробуту. Нехай радість і достаток завжди панують у ваших родинах!
Зі святом! З Днем Конституції України!

З повагою

                 Голова районної                                              Голова  районної ради
                 державної адміністрації

                 Володимир Михнюк                                        Дмитро Рудницький