Друк

10 серпня – День фізкультурника

.

Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість Новоград-Волинщини!

Сердечно вітаємо вас із цим чудовим святом, яке пропагує силу, здоров’я та здоровий спосіб життя. Здоров’я є найбільшим скарбом кожної людини, а фізкультура і спорт – незамінні у процесі збереження, зміцнення та відновлення нашого доброго фізичного і духовного стану.

Немає жодного сумніву, що лише здоровий спосіб життя мешканців нашого краю сприятиме його оновленню, здійсненню багатьох добрих справ, подальшому розвитку найкращих традицій Новоград-Волинщини. Спортсмени Новоград-Волинського району гідно представляють та славлять наш Поліський край на найпрестижніших спортивних аренах в області, Україні та за її межами.

Бажаємо всім працівникам і ветеранам спорту, спортсменам і тренерам, вболівальникам спорту і його шанувальникам фізичного здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних і життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, постійного зростання фізичних і духовних можливостей. Успіхів вам, здійснення найзаповітніших мрій, волі до перемоги і вагомих досягнень на спортивній ниві на благо рідної України!

З повагою
Перший заступник голови                                                           Голова районної ради
адміністрації
Руслан Кирилюк                                                                           Франц Весельський