Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем Збройних Сил України

.

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, учасники АТО та ветерани війн!

Щиро вітаю Вас із Днем Збройних Сил України!

 

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. І цим виправдовують довіру громадян до своїх захисників.

Саме на боєздатні Збройні Сили покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу! І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке гордо відстоювало право на недоторканність та незалежність держави від будь-якого загарбника!

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо матерям, які виховали синів, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

Шановні військові, сердечно вітаю Вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за Вас!

Бажаю Вам та вашим родинам добробуту, збереження військових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні!
Слава її Збройним Силам!

З повагою,
голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                                  В’ячеслав АВРАМЕНКО