Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем юриста

.

Шановні правозахисники району!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста.

 

Сьогодні, немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, Ви, шановні представники всіх рівнів законодавчої, виконавчої та судової влади, присвятили своє життя служінню його величності Закону. Високим принципам права.

Саме від Вашої праці, від інтелектуального внеску залежить успіх у розв'язанні надзвичайно важливого завдання — утвердження України як суверенної, демократичної, правової держави. Ваша цілеспрямованість, наполегливість, принциповість у відстоюванні інтересів громадян, вірність ідеалам правди та справедливості дозволяють займати гідне місце у формуванні правової культури наших співвітчизників та поваги до Закону.

Переконаний, що високий професіоналізм та усвідомлене почуття відповідальності будуть винагороджені повагою і довірою жителів району, їхньою впевненістю у правовій захищеності.

Тож бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання Новоград-Волинського району та всієї України.

Також, хочеться побажати Вам правильних професійних рішень, цікавих опонентів та успішних справ! Хай логіка, проникливість, ораторський дар і вдача завжди будуть з Вами!

 

З повагою,
голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                                     В’ячеслав АВРАМЕНКО