Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем усиновлення

.

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки- вихователі!

Від імені районної державної адміністрації прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення!

Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

 

Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Якщо дитина живе в сім’ї з упевненістю у захисті з боку батьків, вона навчається зростати у вірі. Якщо дитина живе в оточенні дружби й добра, вона навчається бачити у світі любов, а любов – найкращий засіб виховання.

Діти — найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського народу.

Дорогі усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Щастя вам, найкращої долі вашим дітям. Хай у ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають вам у долоні та допомагають здійсненню всіх  найзаповітніших мрій та сподівань! 

 

З повагою

голова Новоград-Волинської

районної державної адміністрації                                          В’ячеслав АВРАМЕНКО