Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Всеукраїнським Днем дошкілля!

.

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів району!
 
У цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.
Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління наших дітей, що завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними громадянами Новоград-Волинського району.
 
Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя і наша надія.
 
Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ району, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!
 
Прийміть щирі вітання з професійним святом, ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!
 
Зичу вам міцного здоров’я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей, батьків та держави.
 
 
З повагою,
голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                                     В’ячеслав АВРАМЕНКО