Друк

Велике будівництво на Житомирщині: у 2021 році ремонт доріг проведено в усіх районах області

.

У 2021 році у рамках програми Президента України «Велике будівництво»   в Житомирській області активно розбудовувалася дорожня інфраструктура – автошляхи місцевого та державного значення.

 

 

Зокрема, як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, було реалізовано 43 об’єкти будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автодоріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

 

Загалом влаштовано майже 100 км верхніх шарів покриття у всіх чотирьох районах Житомирської області, у тому числі:

 

Бердичівський район – близько 8 км;

 

Житомирський район – більше 29 км;

 

Коростенський район – більше 20 км;

 

Новоград-Волинський район – більше 30 км.

 

 

На ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у 2021 році для Житомирщини з державного бюджету було передбачено субвенцію у розмірі 1 353 024,3 тис. грн.

 

Також за інформацією Служби автомобільних доріг у Житомирській області  у 2021 році відновлено 100 кілометрів доріг державного значенняЦе основна мережа доріг в області: дороги міжнародного, національного, регіонального та територіального значення й штучні споруди на них.

 

Нагадаємо, що у 2022 році в рамках президентської програми «Велике будівництво» у Житомирській області також продовжиться розбудова соціальноїспортивної інфраструктур та реконструкція закладів культури.