Друк

Архівний відділ

Начальник – Кравець Ганна Гендріківна, 11700, Житомирська область, м. Звягель, вул. Шевченка, 16, каб. 91, тел. (04141) 3-55-03; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головний спеціаліст Баранівського підрозділу: Гальчук Світлана Тимофіївнател. 0978680411; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головний спеціаліст Ємільчинського підрозділу: Горай Віктор Борисовичтел. 0972998499; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Основними завданнями відділу є:

Реалізація державної політики у сфері архівної справи і діловодства в межах своєї компетенції, здійснення управління архівною справою і діловодством на території району. Координація діяльності органів державної влади, підприємств, установ, організацій усіх форм власності у питаннях архівної справи.

Внесення до Національного архівного фонду архівних документів, що мають місцеве значення, ведення їх обліку, зберігання та використання відомостей, що в них містяться.

Здійснення контролю за діяльністю служб діловодства органів державної влади, а також підприємств, установ, організацій та об'єднання громадян району у питаннях архівної справи та забезпечення додержання законодавства України про Національний архівний фонд та архівні установи 

  1. Закон України "Про Національний архівний фонд та архівні установи"
  2. Положення Про архівний відділ
  3. Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях
  4. Перелік типових документів, що створюються під час діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів