Друк

«...Єдність в душах, єдність у серцях...»

.

22 січня 2016 року вся Україна святкує День Соборності. Урочистий захід присвячений цьому дню відбувся на кордоні з Житомирською та Рівненською областями.

Традиційно, в честь відкриття урочистого заходу, прозвучав гімн України. За тим представники влади обох районів обмінялися короваями.

Щирі слова привітань висловили заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови Корецької районної державної адміністрації Олексій Карпуша та голова Корецької районної ради Ігор Хоменчук. Також були присутні працівники Новоград-Волинської та Корецької районних адміністрацій і райрад, представники ЗМІ, громадських організацій, сільські голови, та жителі районів.

Наталія Даниленко передала вітання від голови адміністрації Володимира Михнюка, який через відрядження не зміг взяти участь у заході.

«У цьому році День Соборності України проходить під знаком єднання і незламності Українського народу та гаслом «Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна»... Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі - у власній державі. Впевнена, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших сіл, селищ, міст, районів, областей та усієї України!
Сьогодні особливо хочу подякувати керівництву Корецького району за те що відгукнулися на пропозицію спільно відзначити це найвеличніше свято України і на кордоні двох областей символічно поєднати Захід і Схід України», - відмітила вона.

«... дуже шкода, що Новоград-Волинський та Корецький райони не мають настільки тісної співпраці, як хотілось би, сподіваємось цей захід покладе початок міцній дружбі нашим районам та областям...», - зазначив у своїй промові Олексій Карпуша.

Наголосив на важливості заходу Дмитро Рудницький: «Україна є і буде єдиною - єдність в душах, єдність у серцях. В цей досить важкий для України час головним залишається наша віра в те, що Схід і Захід разом, неподільні.».

Підтримали бадьорий дух в цей досить морозний день та стали окрасою заходу вокальні виступи артистів Новоград-Волинського та Корецького районів, які зігрівали присутніх щирими, проникаючими в саме серце піснями.

Завершальною частиною став живий ланцюг - символ єдності, де всі присутні взялися за руки, чим символічно об'єднали Схід та Захід: Рівненську та Житомирську Області.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/novini/63-novini/novini-rajonu/5985-ednist-v-dushakh-ednist-u-sertsyakh#sigProGalleria751f09e088
joomlamodniyportal.ru