Друк

Засідала президія ради ветеранів

.

16 листопада відбулося чергове засідання президії Новоград-Волинської районної організації ветеранів.

Засідання пройшло під головуванням керівника ради ветеранів району Петра Фатенка.
На зустрічі, окрім ветеранів, були присутні перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та завідувач сектору охорони здоров'я Тетяна Гусєва.
Першою перед присутніми виступила Тетяна Анатоліїна. Вона розповіла про медичне обслуговування ветеранів у нашому районі та відповіла на численні запитання. Пільговий відпуск лікарських засобів, забезпечення сільських амбулаторій досвідченим персоналом, робота швидкої допомоги – такими були питання порядку денного у сфері медицини.
Завдання ветеранських організацій району в період адміністративної реформи з поважними ветеранами обговорила Наталія Даниленко.
За результатами зустрічі, президією ради ветеранів були прийняті відповідні рішення. Президія постановила: довести до ветеранів району організацію та фінансування медичного обслуговування; відповідно до адміністративної реформи, зберегти ветеранські первинні організації для подальшого реформування; проконтролювати процес передплати на всеукраїнську газету «Ветеран України».

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6941-vidbulosya-zasidannya-prezidiji-radi-veteraniv#sigProGalleria17587a21f9
joomlamodniyportal.ru