Друк

Виїзний прийом громадян на території Чижівської сільської ради

.

15 листопада відбувся виїзний прийом громадян на базі Чижівської ЗОШ.

Цього дня сільська громада мала змогу звернутися безпосередньо до очільників району - голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка та голови районної ради Дмитра Рудницького.
І хоча Чижівка один із найблагополучніших, найперспективніших населених пунктів району, та й тут є над чим працювати, про що свідчили питання громади. Серед найактуальніших проблем сьогодення – безкоштовне харчування дітей в школі, відновлення роботи відділення поштового зв'язку на території села, переобладнання електромережі в клубі, очищення лінії електропередач від гілля, повернення жителям села земельних паїв. Також жителі села просили голову РДА посприяти у придбанні нового автомобіля для потреб Чижівської амбулаторії та музичного інструмента для школи.
Після жвавого обговорення загальних питань, мешканці села мали можливість потрапити на індивідуальний прийом, де кожен особисто, без зайвих свідків, зміг розповісти про наболіле. Володимир Володимирович та Дмитро Вікторович уважно вислухали та поспілкувались з кожним хто звернувся до них зі своєю бідою. Люди просили посприяти у вирішенні як особистих проблем так і проблем села вцілому. Посприяти у наданні матеріальної допомоги для оперативного лікування, допомогти закупити будівельні матеріали, провести вуличне освітлення на певній ділянці дороги – такими були особисті прохання громадян.
Володимир Володимирович уважно розглянув кожне питання та пообіцяв зробити все можливе, що від нього, як голови адміністрації, залежить.
Загалом, прийом пройшов у теплій атмосфері. В ході розмови керівництво району та громада села дійшли взаєморозуміння. А це є гарантом успішної співпраці.
Варто зазначити, що виїзні прийоми громадян - завжди актуально. І це дійсно так, адже їх проведення дає позитивні результати. Проблеми, з якими звертаються мешканці територіальних громад району, часто вирішуються на місці. А вирішення найскладніших питань береться під контроль.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru