Друк

Прощалися з героями

.

31 жовтня о 12.00 годині відбувся траурний мітинг.

У 31-му гарнізонному Будинку офіцерів попрощалися із солдатами в/ч В2803 Юрієм Волковим, 1989 р.н. і Русланом Бабівським, 1972 р.н., які проходили службу за контрактом у 54 окремому розвідувальному батальйоні та загинули в зоні проведення Антитерористичної операції під Широкино.
Віддати данину пам'яті загиблим землякам прийшли представники районної влади, військовослужбовці, жителів міста та району. Окрім близьких загиблих військовослужбовців, слова співчуття висловила перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко. Вона зазначила, що пам'ять про загиблих героїв і їх мужність стане прикладом для виховання наступних поколінь українських патріотів, які так само будуть здатні захистити рідну землю у будь-який час.
На жаль, сумна подія об'єднала цього дня людей. Ніхто не міг стримати сліз від жалю за гіркою втратою. Адже вони ще зовсім недавно раділи життю, були для когось синами, батьками, друзями, коханими. Кожен з них про щось мріяв, був чиїмось товаришем, побратимом. І навряд чи хто-небудь з них думав, що їх життя обірветься так: раптово, далеко від рідного дому. Жаль... Але саме такими є жорстокі реалії сьогодення, за яке хлопці поклали своє життя.
Районна державна адміністрація висловлює щирі співчуття родинам загиблих воїнів. А тих, хто живе завдяки неоціненній жертві цих людей, ми просимо згадати всіх, кого більше з нами немає.
Згадайте тих, хто дав вам можливість зустріти цей день. Згадайте, якою ціною нам дістається кожна хвилина.
Слава Героям! Герої не вмирають, адже вони разом з нами. Вони житимуть доти, доки ми про них пам'ятатимемо.
Вічна вам пам'ять!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6910-proshchalisya-z-geroyami#sigProGalleria38010f0535
joomlamodniyportal.ru