Друк

Змагається футбольна зміна

.

Переможці зональних змагань серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ступенів збірні Городницької, Гульської, Колодянської, Токарівської, Ярунської шкіл та Слободороманівської гімназії зустрілись у фінальних поєдинках для визначення чемпіонів району 2016 року.

Команда Городницької ЗОШ (керівник гуртка Нагірняк Б.А.) перемогла збірні Гульської ЗОШ 5 : 1 та Колодянської ЗОШ 2 : 1 і вийшла у фінал.
В іншому півфіналі команда Ярунської ЗОШ (вчитель Горблюк В.В.) з однаковим рахунком 2 : 0 перемогла юнаків Токарівської ЗОШ, Слободороманівської гімназії та розіграли фінал з городницькими футболістами. Рівна боротьба точилася протягом всієї зустрічі з взаємними атаками на ворота противника, але більш влучнішими були школярі з Городниці, які перемогли з рахунком 2 : 1.
В зустрічі за ІІІ місце команда Колодянської ЗОШ (вчитель Мельник В.В.) з мінімальним рахунком 1 : 0 перемогла юнаків з Токарева (вчитель Чижевський Ю.П.).
Кращим нападником фінального етапу став Чернатевич Артем (Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів), який забив у ворота суперників 5 м'ячів.
Серед юнаків І-ІІ ступенів у фіналі з міні-футболу зустрілись команди Гірківської, Курчицькогутянської, Наталівської, Яворівської шкіл.
Минулорічні переможці – юні футболісти Гірківської ЗОШ (вчитель Коренчук Ю.В.), підтвердили звання чемпіонів серед ЗОШ І-ІІ ступенів, здолавши команду Наталівської ЗОШ 4 : 2 та у фіналі переконливо перемогли школярів з Курчицької Гути (вчитель Тарасов І.В.) 6 : 1.
У поєдинку за ІІІ місце перемогу святкували яворівські юнаки (вчитель Фурманенко П.І), які перемогли своїх суперників з Наталівки з рахунком  2 : 1.
Кращим футболістом фінальних поєдинків визнано капітана команди Гірківської школи Ящука Максима, який забив у ворота суперників 6 голів.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та грошовими винагородами.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6909-zmagaetsya-futbolna-zmina#sigProGalleria0b07fb586a
joomlamodniyportal.ru