Друк

КОНКУРС МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ

.

За підтримки Міністерства сім'ї, молоді та спорту України Благодійний фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» в партнерстві з університетом Delaware (США) проводить конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs USA.

Мета проведення конкурсу надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, а також сприяти молодіжній підприємницькій діяльності. Конкурс направлений на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. До участі в конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких хоча б один чоловік говорить англійською мовою.
Перший етап конкурсу пройде в Україні, де переможцям передбачено приз 1000 доларів, заключний етап конкурсу пройде в США в якому учасники будуть змагатися за приз 10000 доларів.
Реєстрація команд відбувається до 20 листопада 2016 року на сайті http://diamondсhallenge.org. Прийом письмових бізнес проектів триватиме до 20 грудня 2016 року на тому ж сайті. З правилами та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитись на сайті www.icepp.org.ua.

Завідувач сектору cім'ї,
молоді та спорту РДА В.І.Дейнека