Друк

У районі ведеться боротьба з правопорушеннями

.

Останнім часом до районної державної адміністрації стали надходити чисельні звернення громадян з приводу виникнення незаконних сміттєзвалищ.

Саме тому 17 жовтня у район виїхала робоча комісія у складі заступника голови райдержадміністрації Андрія Подіка, начальника управління агропромислового розвитку Василя Ткачука, завідувача сектору цивільного захисту населення Юрія Левченка та головного спеціаліста з питань ЖКГ Ірини Семенець.
Село Гульськ стало першим пунктом призначення. Прибувши на місце, на березі річки Случ, члени комісії виявили звалище невідомої чорної маси, схожої на відходи нафтопереробної промисловості. Крім того, неподалік простяглися купи побутового сміття. І це незважаючи на те, що поруч знаходиться облаштоване законне сміттєзвалище. Нині за даним фактом ведеться перевірка.
Наступним місцем роботи комісії стали землі Чижівської сільської ради. Там, неподалік полігону для твердих побутових відходів, що знаходиться відразу за територією фабрики «Cersanit Invest», головою робочої комісії Андрієм Подіком було виявлено автомобіль КамАЗ. Водій даного транспортного засобу займався незаконною діяльністю, а саме знімав родючий шар землі для його подальшої реалізації, де і був затриманий. Після чого порушником зайнялася слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. По даному факту нині ведеться перевірка.
Варто зазначити, що це непоодинокі випадки. На жаль, в нашому районі є поширеною незаконна підприємницька діяльність, пов'язана з видобуванням піску та землі для подальшого їх продажу з метою наживи.
Тому, задля запобігання правопорушенням та з метою боротьби з незаконною діяльністю, просимо звертатися до районної державної адміністрації у випадку наявності інформації про такі факти.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6890-u-rajoni-vedetsya-borotba-z-pravoporushennyami#sigProGalleria9636dc9e5c
joomlamodniyportal.ru