Друк

На футбольному полі – дівчата!

.

З кожним роком все більше дівчачих команд беруть участь у районних змаганнях з футболу.

10 команд ЗОШ І-ІІІ ступенів виборювали звання чемпіона району з футболу серед дівчат у 2016 році.
Переможці групових змагань – команди Токарівської, Повчинської, Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Слободороманівської гімназії зустрілися в очних поєдинках, де визначили переможців та призерів змагань. Збірна Токарівської школи (вчитель Чижевський Ю.П.) впевнено перемогла команду Слободороманівської гімназії з рахунком 3 : 0 та розійшовшись мирними нічийними результатами (0 : 0) з командами Повчинської та Суслівської шкіл, посіла перше місце.
Друге місце у слободороманівських гімназисток (читель Павлюк Ю.М.), які мають у своєму активі перемогу в зустрічі з повчинськими школярками (1 : 0) та нічийний результат (0 : 0) в зустрічі з суслівськими футболістками.
На третьому місці змагання завершили юні спортсменки Суслівської ЗОШ (вчитель Іляхов В.Ф.), які всі фінальні поєдинки завершили з однаковим рахунком - 0 : 0.
Найкращими нападниками змагань стали Анастасія Рябчук (Суслівська ЗОШ) та Жанна Карплюк (Токарівська ЗОШ), які мають у своєму активі по 4 забитих м'яча у ворота суперниць.
Учасники змагань висловлюють вдячність дирекції Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за можливість проведення змагань на чудовій спортивній базі.
На основі команди Токарівської ЗОШ сформовано збірну для участі в обласних змаганнях.

                        Школа

Місце

Токарівська

І

Слободороманівська

ІІ

Суслівська

ІІІ

Повчинська

4

Пилиповицька

5

Гульська

6

Ярунська

7

Чижівська

8

Великомолодьківська

9

Новороманівська

10

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6887-na-futbolnomu-poli-divchata#sigProGalleria925d3342d4
joomlamodniyportal.ru