Друк

У Гульському ДНЗ ведуться ремонтні роботи

.

7 жовтня у рамках робочої поїздки голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк та заступник голови РДА Андрій Подік відвідали Гульськ, а точніше будівництво нового дитячого садка.

Всі етапи зведення будівлі, цільове використання коштів, ремонтні роботи – все знаходиться під пильним контролем голови РДА, адже в Гульську є чимало дітей, які потребують дошкільної освіти. Тому це питання є одним із пріоритетних у роботі посадовців.
Фінансуванням проекту займається Фонд регіонального розвитку. В цілому, садочок вже зведений. Нині в будівлі ведуться повномасштабні ремонтні роботи.
Володимир Володимирович та Андрій Васильович, прибувши на місце, оглянули будівництво та поспілкувалися з бригадою будівельників. Ті в свою чергу розповіли посадовцям про хід роботи та про проблеми, які постають в перед ремонтниками.
Планів у підрядчика багато, та нестача коштів дещо сповільнює процес, адже у Гульську планують відкрити справжній європейський дошкільний навчальний заклад, який би став не лише окрасою села, але й гордістю району. Тож, за сприяння високопосадовців району, будемо сподіватися на швидке розв'язання всіх проблем і успішне завершення будівництва.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6874-u-gulskomu-dnz-vedutsya-remontni-roboti#sigProGalleria128bb81d58
joomlamodniyportal.ru