Друк

Робочий візит до Майстрова

.

5 жовтня з робочою поїздкою голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та перший заступник голови РДА Наталія Даниленко відвідали с. Майстрів.

В рамках поїздки було оглянуто Майстрівську загальноосвітню школу І ступеня, сільський фельдшерсько-акушерський пункт та клуб.
Провівши бесіди з працівниками школи та ФАПу голова райдержадміністрації оглянув всі не допрацювання на території сільської ради. А працювати у Майстрові є над чим. Адже тут треба довести до ладу та відремонтувати не лише дороги, школу, приміщення ФАПу та клубу, але й «обличчя села» - будівлю сільської ради.
Також, на порядку денному стояло питання створення групи дошкільного навчання. Адже на території села є достатня кількість дітей, які цього потребують.
Посталі питання посадовці хотіли обговорити з сільським головою, якого, нажаль, не застали на робочому місті. Тож час іде, а проблеми залишаються. Адже Майстрів, перш за все потребує справжнього господаря, під умілим керівництвом якого може бути розв'язана будь-яке проблемне питання. В свою чергу, районна державна адміністрація завжди готова надати допомогу та піти на зустріч людям.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6869-robochij-vizit-do-majstrova#sigProGalleria3c826d59af
joomlamodniyportal.ru