Друк

ДНЗ «Калинка» у Пилиповичах розпочав роботу!

.

5 жовтня відбулося урочисте відкриття дитячого садочка «Калинка» у селі Пилиповичі.

На свято завітали чисельні гості, серед яких – голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови РДА Наталія Даниленко, головний спеціаліст відділу освіти Валентина Андрощук, помічник народного депутата В.М.Литвина Микола Іванюк, районні депутати, приватні підприємці та сільські голови.
Як і ведеться за давнім українським звичаєм, гостей зустрічали хлібом, сіллю та добрим словом.

Першою з привітальним словом до присутніх звернулася голова Пилиповицької сільської ради Надія Панфелюк. «Я пишаюся, що маю безпосередню причетність до цієї історичної події. Адже дитячий садочок – це запорука того, що село житиме та розвиватиметься», - зазначила Надія Володимирівна. У своїй промові голова ознайомила присутніх із короткою характеристикою закладу, зазначивши, що на створення ДНЗ було використано 2950000 грн. З яких – 950 тис. грн надійшли із бюджету району і 2 млн.грн. із бюджету сільської ради. Тож «Калинку» на сьогоднішній день буде відвідувати 56 дітей. Функціонуватиме три групи, а навчально-виховний процес забезпечуватиме 18 працівників, із них 6 педагогів. В навчальному закладі облаштовані нові кабінети, навчальні класи, та зроблено все, щоб створити комфортні умови для успішного навчання і гармонійного розвитку кожної дитини.

Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк також привітав всіх присутніх зі святом та висловив подяку всім тим, хто своїми зусиллями і наполегливою працею створили сучасне світле приміщення дошкільного навчального закладу. «Дитячий садок – це дійсно той світ у якому дитина живе в найважливіший період свого розвитку. І від того які тут умови, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і всієї країни. Тому наша з вами головна задача, не лише відкрити садочок, але й забезпечити його належне та повноцінне функціонування, стати справжньою другою домівкою для кожного малюка», - йшлося у виступі Володимира Володимировича.
Голова районної ради Дмитро Рудницький приєднався до всіх привітань, що звучали раніше та побажав всього найкращого працівникам цього чудового закладу, адже так багато зараз залежить від їх роботи, аби дітки росли та радували їх своїми досягненнями, окремо подякував голова районної ради підрядникам, що виконали всі ремонтні роботи на досить високому рівні.

До вітального слова долучилися: депутат районної ради Микола Іванюк, директор ТОВ «Фаворит Агро» Олена Розенблат, директор СТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук і районні депутати Світлана Прищепа та Ігор Михнюк. Багато цінних подарунків було вручено новоселам. Які з вдячністю на правах господині прийняла завідуюча дошкільного навчального закладу Тетяна Вознюк. Вона урочисто пообіцяла гостям свята, що ДНЗ «Калинка» стане найкращим садочком у нашому районі.

Урочисте перерізання стрічки було надано голові районної державної адміністрації Володимиру Михнюку, голові районної ради Дмитру Рудницькому та голові Пилиповицької сільської ради Надії Панфелюк.
Завершилося святкування традиційним частуванням, де дорослі та малеча могли поласувати солодощами.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6868-dnz-kalinka-u-pilipovichakh-rozpochav-robotu#sigProGalleria4a79cc9940
joomlamodniyportal.ru