Друк

Наслідки страшної негоди

.

Ніч з неділі на понеділок виявилася досить болючою для більшості жителів району.

Град, що пройшов того вечора наробив шкоди не тільки в городах господарів, а й наніс великої шкоди дахам. Підраховували збитки від негоди в Середній Деражні та Косеневі, там де опади нанесли найбільшої шкоди.
Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та заступник голови адміністрації Андрій Подік разом з начальником управління агропромислового розвитку Василь Ткачук оглянули школи та інші адміністративні будівлі, які потерпіли від негоди. Найбільше постраждала школа села Косенів, в якій необхідно майже повністю міняти дах.
-Постраждали також і багато жителів села,- поскаржилася сільський голова Басок Людмила, -дуже багато домівок залишилися з побитим дахом.
Керівники району оглянули дахи постраждалих шкіл та на власні очі переконалися в необхідності заміни постраждалого шиферу.
Володимир Володимирович пообіцяв допомогти всім можливим у вирішенні цього питання, адже воно досить нагальне з часом від дощу страждатимуть школи, що тільки но були відремонтовані. Вирішення цієї проблеми стоїть на особистому контролі в голови райдержадміністрації та буде з часом влагодженим.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6680-naslidki-strashnoji-negodi#sigProGalleriafc3a000d2d
joomlamodniyportal.ru