Друк

Засідала комісія

.

При Новоград-Волинській райдержадміністрації 19 липня відбулося засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Головуючий комісії заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік спільно з членами комісії та запрошеними обговорили епізоотичний стан щодо сказу тварин в районі, затвердили заходи щодо ліквідації вогнища інфекції по сказу в неблагополучних дворах району (с. Кануни) та встановили загрозливу зону в радіусі 10 км навколо села Кануни.
Надзвичайно сильно турбує як членів комісії так і жителів району, нажаль, відсутність вакцини для лікування людей, всі нюанси та проблеми, пов'язані з цим питанням планують з часом вирішити. Розглянули також на комісії випадки сказу таких у нашому районі станом на 19.07.16 – три.
Рішенням комісії було: організувати з початком сезону полювання, відстріл червоної лисиці, довести до людей необхідність вакцинації домашніх тварин, адже зараз багато хто відмовляється від цієї процедури, не розуміючи наслідків, проводити своєчасне епізоотичне та епідеміологічне розслідування кожного випадку підозри у захворюванні тварин на сказ, та провести заходи щодо не допущення розповсюдження захворюваності на сказ серед юдей та тварин.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6678-zasidala-komisiya#sigProGalleria0b1e79da4a
joomlamodniyportal.ru