Друк

і знову день народження

.

Вже стало приємною традицією для першого заступника голови адміністрації Наталії Даниленко вітати людей старшого віку з їх поважними ювілеями.

Велика радість прийти в будинок, де зустрічає свій 90-й день народження житель району, почути історію їх довгого та насиченого життя, побачити сяючі від щастя очі. цього разу радісна зустріч відбулася в будинку Хавронії Минівни Окрушко, яка проживає в Брониках.
  Тяжка та терниста дорога випала на долю жінки, батько воював на фронті, там і загинув, з малку доводилось працювати, важко ж приходилось, але старша в сім'ї Хавронія завжди відчувала себе відповідальною перед 6 молодшими братами та сестрами. Працювала і на будівництві і в колгоспі, навіть 6 років свого життя присвятила роботі на кар'єрі.
  Нажаль не вдалося щасливо вийти заміж, хоч шлюб і подарував їй 4 дітей, з чоловіком життя не склалося, тому наважилася розлучитися та почати нове життя самостійно, разом зі своїми найближчими людьми, своєю опорою - дітьми! Зараз Хавронія Минівна уже щаслива бабуся та прабабуся, діти віддячили їй за піклування та подарували 8 чудових внуків а ті в свою чергу 5 правнуків.
  У цей чудовий літній день Наталія Володимирівна разом з начальником управління праці та соціального захисту населення Людмилою Андрущенко та сільським головою Надією Залевською привітали бабусю з чудовим святом, з днем народження, побажали ще довгих літ життя, міцного здоров'я допомоги від дітей, внуків та правнуків ну і звичайно ж щастя! Нехай залишок даного долею життя буде переповнений радістю добром та миром!
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6647-i-znovu-den-narodzhennya#sigProGalleriaa0c4b57b54
joomlamodniyportal.ru