Друк

ВИРІШЕНО!

.

     Важливих питань так само як і не вирішених завдань досить багато повсякчас, але питання децентралізації стоїть уже більше року.

    В той час коли по всій Україні вже 159 громад об'єдналися та напрацьовують подальший план розвитку, наш район досить зважено підійшов до цієї проблеми, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк не може дозволити аби в підконтрольному йому районі утворилися не спроможні громади. Саме тому процес обговорення з жителями району, щодо об'єднання в територіальні громади набрав нових обертів. Володимир Володимирович тримає це питання під особистим контролем та залучається до діалогу з жителями сіл, ним було надано доручення працівникам райдержадміністрації відвідувати сходи сіл та сесії сільських рад, аби донести до людей перспективи розвитку майбутніх громад. Саме з цією метою провідний спеціаліст організаційно-інформаційного відділу райдержадміністрації Іванна Півоварчук відвідала своє рідне село Тернівку, де разом з головою районної ради Дмитром Рудницьким поговорили з громадою.
    Допомогти людям зробити правильний вибір та проінформувати їх - головна мета на сьогодні, особливо коли зважаючи на попередній досвід люди старшого віку переживши не мало брехні просто зневірилися і бояться чогось нового. Саме про це і говорили на черговій сесії Тернівської сільської ради, головна вимога жителів це звичайно ж сполучення між центром громади і їх селом, адже заглянувши в майбутнє стає зрозумілим, що дорога це чи не найважливіше що має бути в новостворених громадах. Обговоривши всі хвилюючі проблеми та переконавши людей, що влаштувати сполучення між селами реально, депутати одноголосно проголосували ЗА об'єднання з Ярунською громадою. Досить бурхливий діалог який тривав майже три години все ж дав свої позитивні результати, ми дякуємо жителям Тернівської сільської ради за розуміння та підтримку ми робимо одну, важливу, спільну справу!

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6641-virisheno#sigProGalleria8e682c199a
joomlamodniyportal.ru