Друк

90-ий День народження зустрів наш земляк

.

Повторейко Павло Федотович, житель с. Несолонь в перший день липня зустрів своє 90-ліття.

Традиційно, привітати довгожителя завітали представники районної влади: перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко, начальник управління праці і соціального захисту населення Людмила Андрущенко та директор районного територіального центру соціального обслуговування громадян Ніна Івасів. Долучилась до вітань також Несолонський сільський голова Таміла Ковальчук та представники місцевої ветеранської організації.

Вручили ювіляру вітальний лист голови районної адміністрації Володимира Михнюка, квіти та подарунки.
Зі слів Павла Федотовича, народився і виріс він в Несолоні, 1944-го пішов до війська та воював аж до перемоги. Отримав військові нагороди: медалі «За відвагу», «За бойові заслуги» та орден «Вітчизняної війни». Після війни працював на різних посадах у колгоспі.

Петро Федотович виховав з нині покійною дружиною трьох синів, має четверо внуків та дві правнучки.
Ювіляр був радий теплим побажанням, приємно вражений, що його пам'ятають. Вдячний долі, що послала йому хорошу родину, гарних односельців і здоров'я. Саме його у цей ювілейний день бажали усі рідні та знайомі Павла Федотовича.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6627-90-ij-den-narodzhennya-zustriv-nash-zemlyak#sigProGalleria20b8a463c3
joomlamodniyportal.ru