Друк

з Румунії з бронзою

.

Зранку коридорами районної державної адміністрації пролетіла звістка -  до нас завітала з хорошими новинами наша землячка зі своїм наставником. 

Як приємно, коли день починається з гарних новин, саме так розпочався ранок першого дня липня в голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка та першого заступника Наталії Даниленко. Адже їм випала нагода привітати нашу землячку Юлію Лісовську з бронзою в Чемпіонаті Європи з вільної боротьби. Для Юлі ї її тренера Сергія Мельника - це величезне досягнення, адже ще колись маленька дівчинка, що родом з Поліянівки і мріяти не могла про те, що побуває в Румунії і тим паче про те, що їй вдасться вибороти перемогу в турчанки. І хоч француженка виявилася сильнішою, Юля впевнена в своїх подальших перемогах!

Нагадаємо, що право поїхати у складі української збірної до Румунії звягельчанка здобула ставши переможцем чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів (1996-1998 р.н.), що проходив у Білій Церкві. На Чемпіонаті Європи серед юніорів Юлія боролася у вазі 67 кг, та здобула третє місце.

Вітаємо нашу землячку, та пишаємося, що виростив наш край справжніх патріотів, що прославляють нашу країну за кордоном.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://www.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6626-z-rumuniji-z-bronzoyu#sigProGalleriaa7798e08c4
joomlamodniyportal.ru