Друк

З 1 по 30 квітня проходитиме традиційний Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

.

Його мета привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення - внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ/СНІД або туберкульоз, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Заходи місячника - це збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів першої необхідності, медикаментів, речей для догляду за хворими, особливо тих, хто не може самостійно пересуватися, допомога підопічним Червоного Хреста вдома та інші.

У зв'язку з цим закликаємо усіх небайдужих громадян долучитися до проведення місячника у населених пунктах району в частині милосердя та доброчинних дій, а саме - збору та надання гуманітарної, фінансової допомоги внутрішньо переміщеним особам і вразливим верствам населення.

Бажаєте допомогти, зробити добру справу? - звертайдесь до Новоград-Волинської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою:

м.Новоград-Волинський, вул.Ковальського,1
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
тел.: 2-13-52; 0676982379