Друк

Після фронту учасники антитерористичної операції можуть відпочити й оздоровитися

.

На сьогодні послуги з психологічної реабілітації постраждалим учасникам антитерористичної операції можуть надавати чотири реабілітаційних установи, а саме:

- ТОВ «Санаторій «Феофанія» - 03143, м. Київ, Голосіївський район, вул. Академіка Лебедєва, 27.
- Менський санаторій «Остреч» - 15600, Чернігівська обл., Менський район, м. Мена, урочище Остреч, буд.4, веб-сайт санаторію: www.ostrech.org.
- ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» ЗАТ «Укрпрофздоровниця» - 62363, Харківська область, Дергачівський район, с. Березівське, веб-сайт санаторію: www.berminvody.com.ua.
- ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт» - 67780, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1а.

Оздоровлення проходить за спеціальною тренінговою програмою. У ній – індивідуальні та групові бесіди, психологічна діагностика, консультації та терапія. Також на бійців чекають екскурсії, релаксації й концерти. Військовим відновлюватимуть сили мінеральною водою, грязелікуванням, масажем, фізпроцедурами, ваннами та лікувальною фізкультурою.

Аби відправитися на відпочинок, не треба проходити медкомісію і збирати безліч документів. Достатньо завітати до управління праці та соціального захисту Новоград-Волинської райдержадміністрації . При собі слід мати копію та оригінал посвідчення учасника бойових дій (чи інваліда війни). Плюс знадобиться довідка, яка підтверджує безпосередню участь в АТО.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою : м.Новоград-Волинський, вул.Ушакова 4/5 (каб.№7) та за телефоном: 3-51-13.

Начальник управління праці та
соціального захисту населення
райдержадміністрації
Андрущенко Л.А.