Друк

Президент провів зустріч із Прем'єр-міністром та Головою Верховної Ради

.

Президент України Віктор Янукович провів нараду з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим та Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком щодо питань прийняття Державного бюджету на 2014 рік та виконання всіх соціальних зобов’язань у рамках бюджету 2013 року.

 Президент України наголосив на важливості якнайшвидшого прийняття Державного бюджету на 2014 рік. «Такого в нас ще не було, коли вже готовий бюджет, і сьогодні держава чекає фінансування, ми не маємо цього документу», - наголосив Глава держави на початку зустрічі.

На думку Президента, можна було б продовжити парламентську сесію і на цьому тижні «не відпочивати, а працювати». «Так ми завжди робили, до речі. В останній тиждень перед Новим роком ми приймали бюджет», - зазначив він.

Під час зустрічі Президент окремо підкреслив важливість виконання зобов'язань держави в межах Бюджету-2013 в соціальному контексті. Віктор Янукович звернув увагу Миколи Азарова на необхідність здійснення поточних платежів щодо всіх соціальних виплат до кінця року. «Я маю на увазі і заробітні плати, і пенсії, і все, що стосується соціального захисту. До кінця цього тижня, нам не треба залишати на 30 чи 31, щоб ми все проплатили», - сказав Президент.

Прем'єр-міністр Микола Азаров, у свою чергу, під час наради повідомив, що Уряд планує вже до 30 грудня закрити всі питання, пов'язані з виплатами з бюджету за 2013 рік.

Прес-служба
Президента України