Друк

EasyBusiness Grant: грантова програма підтримки для розвитку бізнесу

.

Спільно з партнерами запускаємо грантову програму EasyBusiness Grant для підтримки 15 українських мікро, малих та середніх підприємств, що надасть можливість отримати кошти на суму до 366 тисяч гривень і спрямувати їх на капітальні інвестиції або ж операційні витрати чи послуги. 

Дедлайн подання заявок: 6 червня 2023 року.

Стартує грантова програма EasyBusiness Grant спрямована на підтримку українського бізнесу під час повномасштабного російського вторгнення і надання грантів на суму до 366 тисяч гривень для мікро-, малих та середніх підприємств. Загальний бюджет конкурсу — понад 6 мільйонів гривень.

Участь у програмі можуть взяти офіційно зареєстровані в Україні приватні бізнеси (юридичні особи та ФОП), які відкрились до 1 січня 2023 року та відповідають офіційному визначенню мікро-, малого або середнього підприємства. Максимальна кількість працівників — 250 осіб, максимальний річний дохід — 50 мільйонів євро.

Отримані кошти можна використати на:

капітальні інвестиції: обладнання, необхідне для підвищення ефективності, збільшення обсягів виробництва чи адаптації продукції до вимог ринку

послуги / інноваційні рішення / сертифікацію — усе, що сприятиме ефективності бізнесу

операційні витрати (частково), якщо вони необхідні для забезпечення якісного функціонування підприємства та реалізації грантового проєкту.

Подати заявку на участь у програмі та переглянути деталі можна за посиланням https://www.easybusiness.in.ua/media/easybusiness-grant/

 

Інформація з сайту Житомирської ОВА