Друк

Шановні жителі Новоград-Волинського району!

.

1-го жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших жителів.

 

Цей день — символ єдності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю  й мудрість.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Ми можемо лише здогадуватися, скільки болю і втрат довелося вам пережити та при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.

Тяжкі випробування випали на вашу долю. Та, пройшовши крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війни та репресій, ви зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість та толерантність.

Впевнений, що ваш досвід та мудрість, надбані роками, допоможуть у відбудові України після Перемоги над російським агресором.

Дозвольте побажати всім людям похилого віку та ветеранам нашого району міцного здоров’я, добробуту, щасливої долі, радості, добра і віри в краще життя, успіхів та активного довголіття!

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                         

Іван ТУРОВСЬКИЙ