Друк

Шановні працівники бібліотечної справи Новоград-Волинського району!

.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.

 Всеукраїнський день бібліотек - це свято всіх громадян, рівних у праві користуватися бібліотеками, їх ресурсами та послугами. У цей день ми відзначаємо високу місію бібліотеки і бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до інформації та ресурсів для всіх громадян, допомагати і навчати орієнтуватися в інформаційному потоці, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях.

Саме бібліотекарі відкривають читачам шлях до джерел споконвічної мудрості знань та допомагають бути обізнаними у сучасних суспільних проблемах.

Відзначення цього свята свідчить про глибоку повагу українців до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотек в житті суспільства.

На жаль, через російсько-українську війну велику кількість бібліотек зруйновано, але я впевнений, що після нашої Перемоги всі вони будуть відбудовані.

Тож від щирого серця бажаю процвітання нашим бібліотекам, а бібліотечним працівникам – натхнення і плідних звершень, мирного неба, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь рідної України.

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                            

Іван ТУРОВСЬКИЙ