Друк

Звернення начальника Новоград-Волинської РВА Івана Туровського з нагоди Дня працівників лісу

.

Шановні працівники та ветерани лісових господарств Новоград-Волинського району!

Прийміть щирі вітання з професійним святом.

 

День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначається золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу.

Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Це люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

У цей день дозвольте висловити вам щиру вдячність за вагомий внесок у розвиток лісового господарства району та відповідальне ставлення до виконання професійних обов’язків. 

Особливо хочу звернутися до тих лісівників, які сьогодні гідно виконують військовий обов’язок -  захищають країну від російського загарбника, ризикуючи власним життям. 

Крім того, окремоїподяки заслуговують керівники лісових господарств району, які з перших днів російської агресії забезпечують необхідними матеріалами та технікою наших захисників, а саме:

-     Мельник Віктор Сергійович - ДП "ГОРОДНИЦЬКИЙ ЛІСГОСП"

-     Яремчук Сергій Казимирович- ДП "НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК" ЖОКАП "ЖИТОМИРОБЛАГРОЛІС"

-     Юрчук Юрій Миколайович - ДП "БАРАНІВСЬКЕ ЛМГ"

-     Дідус Олег Якович- ДП "ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ ЛІСГОСП "

-     Прокопов Юрій Петрович- ДП "ЄМІЛЬЧИНСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК" ЖОКАП "ЖИТОМИРОБЛАГРОЛІС".

Тож, нехай турбота і відданість, яку ви, працівники лісового господарства, щодня засвідчуєте своїй справі, повертаються сторицею, а цілюща сила природи дарує міцне здоров’я і стабільність духу. Нехай праця, натхнення серцем кожного лісівника, буде успішною – щоб лісовим багатством нації пишалися і сьогоднішнє, і прийдешні покоління!

 

 

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                             Іван ТУРОВСЬКИЙ